Ütésváltás – de nem a teniszpályán

Egymásnak esett Twitteren Boris Becker és Nick Kyrgios

Ide-oda pattog a labda Nick Kyrgios és Boris Becker valamint Alexander Zverev között, ám nem a teniszpályán. Történt ugyanis, hogy a fiatalabbik német sportoló bulizni volt (amire volt videós bizonyíték is, amit a készítője aztán törölt), fittyet hányva a távolságtartásra és minden járványellenes óvintézkedésre, amire az ausztrál teniszező ingerült Twitter-üzenetben reagált.

Kyrgios felelőtlenséggel vádolta meg Zverev-et, aki már korábban is kritikák célpontjává vált, amikor a Djokovic által szervezett tornán vett részt, ahol több megbetegedés történt. Hiába a negatív teszt és a karanténba vonulás – amelyet úgy látszik nem sokáig bírt Zverev – nem hatotta meg Kyrgiost, aki önzőnek nevezte Zverevet, amiért nem tartja be azt sem, amit megígért.

A válaszcsapás azonban Zverev honfitársától, Boris Beckertől érkezett, aki egész egyszerűen patkánynak nevezte Kyrgiost. A teniszvilág két rosszfiúja aztán belement a kölcsönös sértegetések mocsarába, a BBC itt szedte össze, hogy mit is vágtak egymás fejéhez a felek.

Bár mindketten tudják, hogy mit is kellene tenni a vírus ellen, ám úgy látszik, hogy az odafigyelés és a szabályok követése terén kicsit más a hozzáállásuk.

Kép: atptour.com

Forrás: BBC, Reuters

Leave a Reply

%d bloggers like this: