Ötéves iráni testépítő és focista

Arat Hosseini nem csak nagyon erős, de fociban is feltűnően ügyes, kiválóan cselez. A jövő iráni futballzsenijét láthatjuk benne?

Még csak öt éves Arat Hosseini, de már hároméves korából is olyan videókkal van tele az internet, ahol éppen valamilyen testedzést végez: felüléseket és fekvőtámaszokat és a gyakorlatok során szerzett kockahasát mutogatja. Emellett nagyon hajlékony, simán lemegy spárgába, szóval istenáldotta tehetség. Azt persze nem tudhatjuk, hogy valóban ennyire tehetséges-e, vagy az édesapja már születésétől fogva erre trenírozta. Vagy csak felismerte a tehetségét és ezt kihasználva óriási népszerűségre, sőt világhírre tett szert.

Az idősebb Arat Hosseini által kezelt Instagram-fiókot több, mint kétmillióan követik, ahol egyre több a focis videó, ahol elképesztő cseleket és trükköket mutat Arat. Legjobbak azok a videók, ahol apa és fia együtt játszik, trükközik, ami azt is sugallja, hogy ez az egész nem csak az apa szenvedélye, hanem tartalmasan eltöltött közös idő, amelyet mindketten nagyon élveznek, szívesen csinálnak. Nagyon ellentmondásos történet az övék. Már 625 bejegyzésnél járnak, ami nagyjából azt jelenti, hogy Arat teljes élete a világhálón zajlik, minden gyakorlásról van egy-egy új videó. De videók mögött ott van a család, egy látszólag boldog és összetartó család, amelyik igyekszik mindent megtenni a gyermekük jövőbeni boldogulása érdekében.

A spanyol sportsajtó, nevesül a Marca, már tudni vélte, hogy az ifjú Arat a Barcelona játékosa lesz, mert a videókon a Barca mezében láthattuk. Aztán egyszer épp a Real Madrid meze volt rajta, rögtön el is terjesztették, hogy a királyiak lecsapták az iráni tehetséget a Barca kezéről. Pedig erről szó sincs. A kissrácnak rengeteg meze van, ezeket váltogatja is, nem gondolnám, hogy bármelyik mellett elkötelezte volna magát.

Az bizonyos, hogy sokat fogunk még hallani Arat-ról, mert tényleg fantasztikus, amit csinál. Lehet, hogy ő a jövő Messije, vagy Cristiano Ronaldoja?

Videó: youtube.com

Borítókép: http://www.womendailymagazine.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: