Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!

Úgy érzem, hogy nagyon jó évet zárok. Nem tökéleteset, de olyat, amire mindig szívesen emlékezhetek. Nem tettem semmi nagy dolgot, vagy éppen különlegeset, de sok minden a helyére került az életemben. Bár vannak még hiányzó építőkockák, amiket mihamarabb be kell építenem életem épületébe, ennek ellenére nem lehetek elégedetlen azzal, ahol most állok.
Ha különféle szlogenekkel akarnék dobálózni, akkor azt mondanám, hogy ez a fejlődés éve volt. Ezzel nem is mondanék nagyot, mert valóban sok dologban léptem előre, vagy legalábbis megtettem a kezdő lépést, ami a legnehezebb egyébként. Egyre egészségesebbé válik az életem, ami nem csak a rendszeres testmozgást és az egészséges étkezést jelenti, de azt is, hogy nem vagyok hozzánőve a számítógéphez, nem laptoppal a kezemben alszom el, hanem egy könyvet szorongatva. És ez valóban nagy előrelépés. Még év elején nekiláttam a nagy olvasási kihívásnak, amely 52 könyv elolvasását várta volna el tőlem, különböző mókás kategóriákban. Sajnos nem tudtam véghezvinni, csak a fele sikerült, azonban ezt nem kudarcként éltem meg. Sokkal többet olvastam, mint a korábbi években, ráadásul olyanokat is, amiket egyébként nem feltétlenül olvastam volna el. Ez is egyfajta nyitás volt a részemről, hogy nem a megszokott és nagyon kedvelt könyveimet olvasom újra meg újra. Sajnos ez még inkább igaz a filmekre és sorozatokra, ott a következő évre, évekre marad a nyitás.
Volt egy másik terv-féleség is: a 2015-ös esztendő tiszteletére 2015 km-t kellett volna futni. Nem sikerült ez sem, de legalább 600 km-t lefutottam, plusz még amennyit kosarazás közben rohantam. Ahhoz képest, hogy korábban még sose futottam ilyen rendszerességgel, nagyon jó eredménynek tartom ezt is. Élveztem minden egyes kilométert, még egy félmaratoni táv is sikeredett. És még futóversenyre is eljutottam, ami szintén óriási öröm volt.
Jó dolgokba vágtam bele. Bár teljesítenem nem sikerült, megindult egy folyamat, amitől azt remélem, hogy még kitartóbb és még elszántabb leszek, hogy a céljaimat teljesítsem. A jövőre nézve nem szeretnék nagy és hangzatos célokat kitűzni magamnak, talán azt, hogy tegyem szervezettebbé az életemet és lépjek előre a munkában is, ezért kell dolgoznom.
Várom 2016-ot. Úgy érzem, hogy jó évem lesz, hiszem, hogy azok a vágyak és tervek, amik idén nem sikerültek, jövőre megvalósulnak. Szeretném ha megvalósulnának, ezért tenni is fogok!

Már sokszor köszöntem meg, hogy olvassátok a blogot de nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyit jelent ez nekem. Egyszóval újfent köszönöm, hogy olvassátok, és remélem, hogy velem tartotok jövőre is! Nagyon boldog új esztendőt kívánok Nektek!!

     

        Az új évre azt kívánom,
        boldog legyek, bármi áron!
        Nem kívánom, megígérem,
        boldog leszek istenuccse!
 
        Hű barátom azt kívánom,
        búskomorság sose bántson!
        Bánat legyen távol tőled,
        a kezdődő esztendőben!

        Fogad meg a jó tanácsom,
        hogy meglegyen a boldogságod:
        Örömödet ha megleled,
        Szeress, Alkoss, Nevess!

Leave a Reply

%d bloggers like this: