B.U.É.K. 2013

Ez az év is elszállt… Gyorsan, mintha nem is lett volna. Pedig igazán sok minden megesett az idei esztendőben, jó is, rossz is. Nem fogom összegezni, hogy mi történt 2012-ben, azt már sok helyen, sokan megírták. Elindult ez a blog is, bár sokat küzdöttem érte, leginkább saját magammal, és nem meglepő módon én kerültem ki győztesen a küzdelemből. Ez az év tehát meghozta a bátorságomat a blogoláshoz, a következő évben talán színvonal emelkedése várható.
Jönnek majd új és még újabb témák, filmkritikákból nem lesz hiány, a való élet pedig folyamatosan ellát majd témával ebben biztos vagyok. Lehet, hogy indítok valamilyen tematikus sorozatot, persze ha kitalálom addig, hogy miről is szóljon. Hozzászólásban mindenkitől szívesen fogadok ötleteket, lehet, hogy épp a Te ötleted alapján írok majd legközelebb!
Úgy érzem, hogy izgalmas év vár ránk. Valami megmozdult kis hazánkban az utóbbi hónapokban, forrong a kulturális élet, lázadnak a hallgatók és diákok, összefog az ellenzék. Valami nagy van készülőben, de biztosan nem az, amire én várok. Az bizony nem most fog eljönni, sőt az sem biztos, hogy valamikor megérem. Hiába, pedig minden év elején ezért imádkozok, hogy ne legyen végre magyar magyarnak farkasa. Szeretném végre azt látni, amikor nincs pártszimpátia, nincsenek pártok se, nincsenek gonosz ideológiák, hanem csak mi vagyunk, emberek, magyar emberek, akik bár különbözünk, olykor nagyon is sokban, de a magyarságunk tartson össze bennünk.
Ez az álmom, ez a vágyam, hogy itthon, Magyarországon egyetértésben éljünk, megtalálva helyünket a világban és elfogadva magunkat olyannak, amilyenek vagyunk! Legyen köztünk békesség, egyetértés és legfőképpen szeretet!
Józan eszem ennek folyamatosan ellentmond, de én mindig, január elsején ezekkel a reményekkel indulok útnak, ezért dolgozok, ezért írom ezt a blogot is, hogy minden jobb legyen. Az új esztendőben is ezzel a mottóval indulok: Remény!
Drága, kedves Olvasóim! Nagyon köszönöm, hogy megtiszteltetek azzal, hogy röpke szösszeneteimet olvastátok és nem ment el tőle a kedvetek! Várlak Benneteket 2013-ban is!
Nagyon Boldog, Békés Szeretetben és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: